avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ridicari auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ridicari auto

Doresc sa fac o contestatie cu privire la ridicarea autoturismului dintr-o parcare cu plata, de catre o firma privata, unde se invoca incalcarea prevederilor articolul 3, anexa 2 din HCL sect.6 nr.4/2010, care sunt pasi de urmat, tinant cont ca deja am platita taxa.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:00, 28 Noiembrie 2012
in termen de 15 zile de la comunicarea PV formulati plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina ridicata abuziv dintr-o zona cu parcarea permisa dana-bubu dana-bubu sotul meu a parcat masina dimineata , pe blv brasov in zona cu parcare permisa iar seara aproape ca a facut infarct cand nu a mai gasit-o.ce se poate face in ... (vezi toată discuția)
Amenda rovigneta, plangere contraventionala nutzzu nutzzu Buna ziua.Azi am primit prin posta o amenda pt ca autoturismul pe care l-am avut ar fi ciculat fara rovignetei.Data la care a comisa fapta este de ... (vezi toată discuția)
Amenda in parcare nesemnalizata Ashrak Ashrak Buna ziua, azi am parcat masina in orasul Medias, pe o parcare administrata de primaria noastra. Parcarea este imensa si in afara de aparatul care elibereaza ... (vezi toată discuția)