Pur si simplu sunt niste cursuri : de cunoastere, de engleza, de negociere, de vanzari.
Cred ca poate fi vorba si de organizarea acestora, odata ce se impart in format electronic pe bucati in anumite perioade si la sfarsitul acestora se trimite o diploma de participare.
Daca aveti copyright pe ea, puteti vinde ce informatie doriti. Atat vedeti sa nu intre la invatamant (scoala, liceu, facultate), ca asta se supune unor reglementari legale stricte. Daca nu aveti copyright, intrati la piraterie.
Am inteles. Cum pot sa am copyright, alte demersuri, aprobari, trebuie sa am un anumit cod caen(in cazul in care am nevoie de firma), o anumita specializare? Ma poate ajuta diploma de formator?
Va multumesc
Copyright=drepturi de autor, adica daca sunt opera dumneavoastra si nu copy/Ponta. Daca sunt traduceri, drepturile de autor le are in primul rand autorul lor din limba din care au fost traduse.
Curs oferit de ong
Adela Popa
Buna ziua,
Intrebarea mea ar fi daca un ONG poate sa ofere cursuri de formare fara a avea acreditare ca furnizor de formare. ONG-ul pe care il conduc are in ... (vezi toată discuția)