avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Vanzare cursuri on-line
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Vanzare cursuri on-line

Buna ziua
Care sunt demersurile (din punct de vedere fiscal si juridic) pentru a putea vinde cursuri on-line (nu neaparat acreditate CNFPA)
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:19, 10 Decembrie 2012
multumesc. Stiu ce inseamna copyright. Vroiam sa aflu cum trebuie sa am asa ceva si care sunt demersurile necesare pentru a putea vinde aceste cursuri on-line, gen acele cursuri care sunt pe site-urile cu reduceri, vouchere.
Inca astept sfaturi.
Va multumesc
Daca va gasiti clienti pentru asta, puteti vinde cursuri de psihologie si educare a copilului martian, ca nu sta nimeni sa verifice daca ati descris bine psihologia martienilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare site e-learning ? pfm18i pfm18i Buna ziua, Vreau sa deschid un site de cursuri on-line. Se poate se fie domeniul meu, eu sa il administrez, dar sa am o colaborare cu o firma (firma are ca ... (vezi toată discuția)
Curs oferit de ong Adela Popa Adela Popa Buna ziua, Intrebarea mea ar fi daca un ONG poate sa ofere cursuri de formare fara a avea acreditare ca furnizor de formare. ONG-ul pe care il conduc are in ... (vezi toată discuția)
Organizare de cursuri/workshopuri neacreditate Magdalena Valcan Magdalena Valcan Buna ziua, Doresc sa deschid o firma ca carui obiect de activitate, pe langa furnizarea de servicii conexe actului medical, sa fie si realizarea de cursuri de ... (vezi toată discuția)