avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In ce conditii se poate solicita stramutarea dosarelor ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In ce conditii se poate solicita stramutarea dosarelor la alte Instante...,altele decat cele care au competenta teritoriala.

Buna seara...,am o intrebare daca poate sa-mi raspunda cineva,referitor la faptul in care actul de justitie se desfasoara defectuos in solutionarea cu celeritate a unor dosare,si sun dovezi certe in acest sens,unde as putea sa ma adresez pentru stramutarea dosarului la alte Instante de judecata,respectiv in alt judet,pentru a nu fi solutionate de aceleasi Instante care in prima faza au competenta teritoriala dar care au judecat defectuos ,cu partialitate cauzele.
Ptr. un raspuns va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Robert_79 , utilizator 17:49, 28 Noiembrie 2012
Stramnutarea se face doar in cazuri exceptionale pentru motiver inbtemeiate , cum ar fi rudenia cu judecatorul , influente politice daca ocupati o functie, in rest se resping.Motivul aratat de dvs. nu este un caz de stramutare.
Da, motivele acestea nu va pot ajuta pentru stramutare.
In concluzie,Instanta poate sa judece cauza cum vrea, adica e indangibila...?
Daca nu judeca dosarul in mod just sau cu impartialitate...,atunci asta e...:-/
Halal democratie....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de stramutare- lamuriri 22elena 22elena Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu cererea de stramutare: unde se depune, unde se solutioneaza, ce motive pot fi invocate si ce mai considerati ... (vezi toată discuția)
Schimbare tribunal judecare apel Claudiu_R Claudiu_R Buna ziua, As dori o recomandare privind oportunitatea schimbarii tribunalului unde se judeca apelul, tinand cont ca am castigat pe fond, partea adversa ... (vezi toată discuția)
Decizie irevocabila - cerere stramutare proces la iccj asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-o problema : -in cazul unei sentinte irevocabile a unui Tribunal din tara , partea nemultumita a cerut ... (vezi toată discuția)