avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi concediu odihna reintegrare dispusa prin ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi concediu odihna reintegrare dispusa prin hotarare judecatoreasca , a unui salariat disponobilizat prin concediere colectiva

Un salariat concediat ( disponibilizare colectiva)in 08.07.2011 a castigat reintegrarea prin hotarare jud. obligand angajatorul sa ii plateasca toate drepturile salariale indexate, majorate si recalculate si celelalte drepturi salariale cuvenite pt postul detinut anterior concedierii pana la momentul reintegrarii efective.
Contractul colectiv de munca prevede un nr minim de 24 zile lucratoare de concediu de odihna, la care se adauga un alt nr de zile de CO suplimentare conform cu funtia detinuta, in acest caz un nr. suplimentar de 6 zile lucratoare de CO.
Avand in vedere ca acest salariat nu a lucrat efectiv mai beneficiaza de aceste 6 zile de concediu de odihna suplimentar?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:16, 29 Noiembrie 2012
Da, mai beneficiaza de aceste zile de CO suplimentare ... este un efect al reintegrarii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare - "toate celelalte drepturi de care ar fi beneficiat" Paul Simion Paul Simion Speta: angajatul castiga procesul prin care a solicitat anularea deciziei de concediere si obtine o sentinta prin care fostul angajator este obligat sa-i ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale irinel01_23 irinel01_23 Buna! Am contestat decizia de concediere si am obtinut in instanta anularea deciziei de concediere, reintegrarea pe postul detinut anterior, si acordarea cu ... (vezi toată discuția)
concediul de odihna suplimentar aartist aartist Buna ziua, cum se calculeaza conediul de odihna suplimentar la care are dreptul un salariat. Conform CIM acesta are dreptul la 6 zile CO suplimentar anual. (vezi toată discuția)