avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructiie ilegala?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructiie ilegala?

Vecinul meu a construit un grajd pe un teren intravilan faneata la numai 15 cm de gardul meu .La cati cm.sau metri de gard sete legal sa construiasca?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

La ce distanta de razor se construieste o casa? aiureluuuuuu aiureluuuuuu Buna Vecinul meu a construit un grajd la 10-15 cm de gardul meu. Acum a inceput sa construiasca si o casa la doar 50 cm de gardul meu. ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren la doar 60 cm de peretele unei case (peretele respectiv are usa si fereastra), constructie la doar 80 cm distanta de perete cu usa si fereastra. cimi_tavita cimi_tavita Recent am cumparat o casa intr-o zona rurala. Casa a fost construita acum mai bine de 30 ani. Fostii proprietari au vandut acum 10 ani o parcela de teren ... (vezi toată discuția)
Distanta regulementara dintre o casa si gardul vecinului cmunteanu90 cmunteanu90 Buna ziua, In urma cu ceva timp am mostenit o casa, de curand m-am hotarat sa o scot la vanzare. Zis si facut. Au venit cateva persoane interesate sa cumpere ... (vezi toată discuția)