avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... ce taxe platesc daca achizitionez electronice dintr-un ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

ce taxe platesc daca achizitionez electronice dintr-un stat membru UE

salut,

vreau sa fac o firma si cei cunostiintele mele plecate afara sa imi trimita diverse produse spre a le comercializa aici!Am inteles ca cei de acolo care cumpara trebuie sa faca un proces verbal cu cel care vinde... si cand trimite coletul sa ataseze si actele!Cum fac cu garantia produselor second hand pe care le aduc ?alte informatii utile ?

Alte discuții în legătură

Firma cu produse fara acte Opterox Opterox Daca o firma, vinde produse Second-Hand fara acte,ce se poate face in privinta acestora ? Adica sunt expuse pe raft diverse produse care nu au ... (vezi toată discuția)
Tva si taxe vamale pentru produsele second hand ion_ionel ion_ionel Buna ziua. Caut de ceva vreme pe internet dar nu am reusit sa gasesc pe nicaieri raspunsul la intrebarea mea. Daca primesc din afara UE produse electronice ... (vezi toată discuția)
Cumparare de bunuri sh pe firma ZeTcs21 ZeTcs21 Buna ziua, Detin o colectie de peste 500 de jocuri pentru diverse console. Din acest motiv m-am decis sa deschid un magazin online. Pe langa jocurile ... (vezi toată discuția)