avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... drept de semnatura pe documentatii cadastrale
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

drept de semnatura pe documentatii cadastrale

Buna ziua (si La multi ani daca va numiti Andrei/Andreea :D )
Nu sunt lamurit cu un lucru. Avem urmatoarele date: o firma autorizata sa execute lucrari de cadastru, un autorizat in firma si un administrator care nu este autorizat sa execute lucrari de cadastru. Intrebarea mea este daca administratorul firmei are drept de semnatura pe documentatii tehnice cadastrale in calitate de administrator al firmei autorizate. Mie unu mi se pare normal ca dreptul de semnatura sa il aibe doar inginerul autorizat deoarece doar acesta are drept de semnatura prin certificat de autorizare sa execute lucrari de cadastru si normal ar fi asa, semnatura autorizatului cu stampila lui de autorizat si cu stampila de firma autorizata, responsabilitatea lucrarii o are autorizatul iar firma are dreptul sa faca lucrari prin autorizat. Daca administratorul doreste sa semneze si el lucrarile ce ar implica acest lucru si daca este corect din punct de vedere legal.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 17:49, 30 Noiembrie 2012
Lucrarile efectuate de catre o firma se semneaza de ambele persoane, inginer autorizat si administrator de firma. Fiecarei stampile ii corespunde o semnatura. Cum dvs ca persoana autorizata semnati pentru stampila dvs, si firma este autorizata, si cum firma nu este un om sa poata semna, are un reprezentat care semneaza ! Daca va deranjeaza semnatura administratorului deschideti-va pfa si semnati singur pentru lucrarile pe care le faceti !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie referitoare la efectele aplicarii stampilei rotunde pe acte de cate societatile comerciale Georgeta Anghel (Rusu) Georgeta Anghel (Rusu) Rugamintea mea este sa ma ajutati cu prevederi legale din care sa reiasa efetele aplicarii stampilei rotunde pe acte de catre societatile comerciale. Am un ... (vezi toată discuția)
Cine are raspundere? razvandicu razvandicu intr un anumit proces verbal de receptie a unei lucrari inginerul a semnat ca fiind din partea firmei executante iar patronul firmei a pus stampila,dar fara sa ... (vezi toată discuția)
Pot solicita cadastru si intabulare in regim de urgenta dupa ce au fost depuse actele in regim standard? alex68 alex68 Va adresez rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am depus actele pentru efectuarea cadastrului si intabulare la o firma in urma cu o luna de zile. ... (vezi toată discuția)