Buna ziua!
Cum se intocmeste un dosar la judecatoria in circumscriptia careia s-a aflat ultimul domiciliu al defunctului pentru succesiune si partaj in situatia in care au trecut 4 ani de la decesul sotului, iar copiii din prima casatorie au fost in relatii reci cu tatal lor,au venit doar la inmormantare fara a participa cu nimic si nu au vrut sa faca succesiunea motivand ca nu au bani iar sotia supravietuitoare nu stie adresele lor si are si un venit de 452 lei deci nu isi poate permite angajarea unui avocat. multumesc din suflet pentru raspuns.
Buna ziua!
Va mai deranjez cu o intrebare,
Avand in vedere varsta pe care o am si faptul ca ma deplasez foarte greu din cauza bolii respectiv artroza, pot sa fac o procura pentru fiica mea sa ma reprezinte in procesul pentru succesiune?
Da la notariat ii veti face o procura speciala pt a va reprezenta atat la fond cat si in caile de atac. Procura va fi valabila pana la revocarea ei de catre dvs.
Mostenire
stefanica1975
Acum 7 ani a decedat soacra mea si a ramas dupa dansa o casa la tara,mostenita de dansa de la mama si un apartament achizitionat impreuna cu sotul.
In acest ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral
tramnai
am facut succesiunea dupa parinti suntem 4 frati unul dintre noi a murit acum vrem sa facem partajul dar nu prea ne intelegem ce ar trebui sa facem
[quot] (vezi toată discuția)