avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina fara motor - cum o inmatriculez, in cazul dat?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina fara motor - cum o inmatriculez, in cazul dat?

as vrea sa cumpar o masina dar nu are motor .(old car) are acte noi.Se poate face ceva de genu sa-i pun eu unu exact ca cel din acte si apoi sa ma duc la rar si sa o pun pe numele meu si sa-i si omologhez motorul sau trebuie sa aiba motor in momentul tranzactiei ca sa fie totul legal? Poate cineva sa-mi spuna ce-a mai corecta varianta.....sau daca nu e legal macar sa scot din calcul treaba ..ms
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 06:55, 3 Decembrie 2012
Daca schimbare de motor se face prin atelier autorizat expres asa cum este prevazut, se poate si inainte de a le cumpara, zic eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tuning auto silviu82gl silviu82gl buna ziua am si eu o nelemurire in legatura cu tuningul auto exterior, acum 4,5 luni m-am apucat sa modific la masina mea bara fata, bara spate extensie aripi ... (vezi toată discuția)
Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un ... bocanceag@gmail.com bocanceag@gmail.com Buna seara,in urma cu o luna am cumpărat o mașina de la un dealer auto,dupa 1 luna de zile mașina s-a defectat,de vina ar fi motorul, piston topit,bucati ... (vezi toată discuția)
Am vandut o masina si acum spune ca l-am inselat cataa90 cataa90 Eu am schimbat motoru la acea masina si dupaia am vandut-o . Si mai avea de bagat ceva banuti in ia pentru reparatii . Acum ma suna ca l-am inselat , ca ... (vezi toată discuția)