avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concurs pentru un post de pe o pozitie supracalificata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concurs pentru un post de pe o pozitie supracalificata

Doresc sa particip la un concurs pt ocuparea unui post de tehnician chimist, in cadrul unei universitati tehnice, de pe o pozitie supracalificata.
Postul respectiv cere 9 ani vechime in specialitate. Eu am absolvit chiar facultatea care scoate la concurs acest post, am lucrat in productie ca laboranta 1 an, inaintea studiilor superioare si ca inginer, dupa absolvire, 6 ani.
Apoi am lucrat ca inginer proiectant exact in specialitatea respectiva la un institut de prestigiu si apoi la o firma mai mica dar in acelasi domeniu.Dar cei de la serv.personal, m-au atentionat , la depunerea dosarului ca nu intrunesc conditiile de vechime in specialitate, intrucat activitatea in proiectare nu se ia in consideratie.Eu am incercat sa le explic ca activitatea de proiectare este de calcul si conceptie, superioara celei de productie si ca nu au motive sa respinga dosarul.De asemenea am insistat sa fie vazut de intreaga comisie , care include si specialisti. Mi s-a raspuns ca juristul apreciaza/respinge analizand criteriile si numai ce admite dansul trece mai departe la comisie. Au dreptate?
Cel mai recent răspuns: doinadavidescu , utilizator 11:40, 3 Decembrie 2012
Doresc sa precizez ca perioada de 6 ani,dupa terminarea studiilor, am lucrat in productie(rafinarie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in specialitatea studiilor ailimafamee ailimafamee Buna ziua! Va rog sa-mi oferiti, daca se poate, cateva explicatii cu privire la \"vechimea in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei ... (vezi toată discuția)
Participare concurs post asistent medical doynyta71 doynyta71 Buna ziua.Am terminat Facultatea de Medicina si Farmacie \"Dunarea de Jos\"Galati in anul 2013,specializarea Asistent Medical Generalist,anterior acesteia am ... (vezi toată discuția)
Actualizare salariu - dreptul muncii Caamelia29 Caamelia29 Buna ziua, Va rog, daca puteti sa ma ajutati cu un sfat intr-o problema legata de dreptul muncii. Lucrez de peste 25 ani intr-o institutie de stat cu profil ... (vezi toată discuția)