avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune casa si teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune casa si teren

Este vorba de succesiunea unei case la tara cu un teren agricol de apx 2ha .Casa a apartinut mamei mele care in 1973 cand s-a facut succesiunea dupa tatal meu (sotul ei ) decedat a specificat pe actul notarial ca la moartea ei va ramane copilului care sta si are grija de ea.Suntem 4 frati ,unul a decedat intre timp si de pe urma lui au ramas sotia si 7 copii si toti am semnat acel act ,dar din pacate nu il mai am si nici nu stiu cum sa il gasesc.M-ar interesa ce presupune o succesiune pe numele pt ca eu am ramas in acea casa (acte necesare ,preturi aproximative ) ;cum as putea gasi acel act semnat in 1973 (sa caut in arhive sau altceva) dc e nevoie de el in cazul in care ceilalti au pretentii ?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 23:18, 3 Decembrie 2012
adresați-vă cu o cerere scrisă Camerei Notarilor Publici din județul respectiv și solicitați un duplicat al acelui act notarial ce atunci se făcea la Notariatul Local de Stat din subordinea judecătoriei locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate vinde un teren cu locuinta unde s-a facut succesiunea ... Spicul Spicul Se poate vinde un teren cu locuinta unde s-a facut succesiunea dar nu s-a facut inca partaj ? cea care vinde a dobandit terenul impreuna cu sotul care a ... (vezi toată discuția)
Procedura de mentinere a actelor in arhiva notarilor publici ... ghita_28 ghita_28 Procedura de mentinere a actelor in arhiva notarilor publici si eliberarea de duplicate dupa acestea,a fost sau nu alta procedura prin anul 2000,in sensul ca ... (vezi toată discuția)
Succesiune-mai multi mostenitori miris miris Buna ziua, Bunicii mei au avut 7 copii. - Mama (fiica bunicilor) a murit acum 14 ani, bunica a murit acum 5 ani fara a se deschide succesiune. Anul trecut ... (vezi toată discuția)