Dvs, ca sa faceti pasaportul ati avut nevoie de buletin, iar pentru acesta ati fost luata in spatiu de cineva(asta daca nu sunteti deja proprietara unui imobil), deci aveti si o resedinta in tara.
In baza buletinului puteti sa va inscrieti la scoala de soferi si sa sustineti examenul auto la politia unde va aveti resedinta de domiciliul pe teritoriul Romaniei.
multumesc frumos.stiu asta..ideea e daca cei din italia o sa il recunoasca.pentru ca am citit ca daca ai deja rezidenta in italia, si dai de permis in romania, italieni, nu recunosc permisu.
ideea e daca cei din italia o sa il recunoasca........
Eu cred ca aceasta intrebare ar trebui adresata celor de acolo, tine de legislatia lor. Pot sa va spun ca am raspuns la intrebare pt ca am o cumnata care nu a luat examenul in Italia, am inteles ca vine in Romania sa faca scoala de soferi, urmand sa solicite dupa aceia permisul in format interanational.
Anulare permis
Avram neculai
Daca am permisul anulat in Romania si am rezidenta in Italia pot sa fac scoala din nou in Italia permisul a fost italian dar l.am transcris in romana acum ... (vezi toată discuția)