avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

executare silita

Buna seara.Respingerea cererii de reexaminare pentru acordarea ajutorului public judiciar (cautiune) se mai poate ataca ?
art. 18 alin. (3) din Legea nr. 146/1997 )Cererea ( de reexaminare) se solutioneaza in camera de consiliu de un alt complet, fara citarea partilor, prin incheiere irevocabila.
Nu aveti cale de atac impotriva respingerii cererii de reexaminare, din pacate. Va trebui sa achitati taxa de timbru stabilita de instanta.
Fiti amabila,pot face plangere la CEDO?
Plangere la CEDO pt ce ? Pentru respingerea ajutorului public judiciar ?
Da,pentru ca suma de plata pentru cautiune este de 50 ori mai mare decat media venitului lunat pe membru de familie.

Alte discuții în legătură

Cerere acordare ajutor public judiciar. scutire de la plata cauțiunii Popescu2012 Popescu2012 Cerere acordare ajutor public judiciar. Scutire de la plata cauțiunii. Sunt cazuri în instanțele din România unde s-a admis și cererea de acordare ... (vezi toată discuția)
Reducerea taxei judiciare de timbru in calea de atac a apelului in cazul persoanelor juridice eugen82 eugen82 este vorba despre art.21 alin.2 din legea taxelor de timbru privind reducerea taxei pentru persoanele juridice: Art. 21 (2) [i]Instanta acorda persoanelor ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru omatcons omatcons Bună ziua Am depus la judecătorie contestaşie la executare , suspendarea executării şi lămurirea titlului executor. 1). Instanţa a disjuns capătul de ... (vezi toată discuția)