buna ziua
la sfarsitul lunii decembrie nasc.
din decembrie 2010 pana azi am contract la o firma x din decembrie 2010 si pana pe 20 martie 2012 am avut contract de 2 ore la firma x iar din 21 martie sa modificat contractul la 8 ore pana in prezent cand sunt in prenatal.
cat timp am avut contractul de 2 ore activ la firma x am lucrat si la firma y cu contract de 8 ore din 21.12.2011 pana in 20.martie 2012.
acum vreau sa va intreb ce o sa se ia in considerare la dosarul meu o sa se ia lunile care sa acopere 12 luni lucrate la firma y sau o sa se ia doar de la firma x 9 luni cu contract de 8 ore si restul de 2 ore?
si in plus am avut si contract de mandat la o firma de asigurari .
trebuie sa il mentionez si pe acesta?
multumesc
1. In calculul indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC) se iau toate veniturile profesionale pe care le-ati obtinut in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (ianuarie - decembrie 2012).
2. Veti solicita adeverinta tip cu veniturile obtinute pe cele 12 luni de la toti angajatorii dvs. (inclusiv de de la firma de asigurari).
3. - Pe perioada cat beneficiati de indemnizatie pentru CCC trebuie sa sistati toate contractle, de orice fel, pe care le aveti.
- In momentul in care veti obtine un venit profesional, cat de mic, vi se suspenda plata indemnizatiei pentru CCC.