avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cum procedez daca am castigat procesul ?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cum procedez daca am castigat procesul ?

In acest an mama mea a avut un accident de masina, pe trecerea de pietoni...nu am reusit sa ne intelegem cu cel ce a provocat accidentul prin urmare am urmat calea legala....am castigat procesul, instanta s-a pronuntat cu privire la pedeapsa faptuitorului si despagubirile materiale si morale, despagubiri ce trebuie platite atat de cel ce a produs accidentul cat si de firma de asigurari.Pana aici parca n-a fost greu, dar mai departe nu stiu incotro sa apucam.Firma de asigurari a facut recurs, am inteles ca trebuie sa facem si noi, nu stiu de ce...si mai trebuie sa deschidem un proces in care sa ne constituim parte civila, acum ar trebui sa cautam un avocat specializat pe firmele de asigurari sau mergem in continuare cu acelasi avocat ???? Va rog ajutati-ma, e prima data cand aud despre asemenea lucruri( iar parerile din jur sunt diverse) ..... si nu prea stiu care ar fi urmatorii pasi.Multumesc!!!
#-o

Cel mai recent răspuns: sarina , utilizator 08:56, 6 Decembrie 2012
Daca ati avut aparator in primul dosar adresati-va acestuia deoarece cunoaste situatia si poate sa va apere si sa va reprezinte interesele mai bine decat o persoana care nu a avut tangenta cu speta
Da, am ...doar ca nu e foarte comunicativ......plus ca din ce am auzit ar trebui ca de acum inainte sa caut un avocat specializat in firmele de asigurari. Va rog foarte mult ajutati-ma !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, recent mama mea a fost victima unui accident rutier, ... alexa_tufaru alexa_tufaru Buna ziua, Recent mama mea a fost victima unui accident rutier, pe trecerea de pietoni, soldat cu decesul mamei. Am inteles de la domnul politist ca se va ... (vezi toată discuția)
Accident rutier miohella miohella buna ziua pe data de 07.01.2010 am sufertit un accident rutier (am fost lovit atat eu cat si sotia mea pe trecerea de pietoni ).Sotia mea a avut nevoie de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva faptuitorului cristi_2010 cristi_2010 Buna ziua. Ma numesc Cristi si am 22 de ani. In data de 26.05.2010 la Ikea(baneasa) am suferit un accident rutier. Tin sa mentionez ca eram in interes de ... (vezi toată discuția)