avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Camera in Cabina de Proba
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Camera in Cabina de Proba

Salutare,
1.Doresc sa stiu si eu daca este voie ca in magazine gen : Pull and Bear, H&M,Koton,Bershka este voie ca sa spioneze oamenii[posibilii hoti] in cabinele de proba cu camere de filmat?

2.Daca nu au voie si totusi le folosesc ce risca ei?

3.Un bun amic de-al meu a furat o camasa din H&M pentru ca nu avea "chestie din aia cu alarma pe ea" - security tag, ce poate pati daca l-au vazut pe camerele instalate in incinta magazinului? [consecinte penale]
Cel mai recent răspuns: haures , utilizator 04:53, 12 Decembrie 2012
Ce poate pati? Poate fi acuzat de furt.
Dar camerele din cabina sunt legale?
Problema s-a rezolvat, as ruga sa stergeti topicul daca se poate, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din mall de 250 de lei ContSters324598 ContSters324598 Buna ziua, Acum 2 saptamani am fost in mall-ul afi palace cotroceni si m-am dus la pull and bear de unde am luat un sacou si un tricou de 250, le luasem pe sub ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept pentru furt calificat alexanderb alexanderb Buna ziua, Ma numesc Alexandru si este prima mea vizita pe acest forum. Varsta mea este de 22 de ani, am fost si sunt programator si consultant IT. Nu ... (vezi toată discuția)
Furt magazin Anonimous1217 Anonimous1217 Buna. Acum 3 săptămâni a avut loc un incident. Am sustras o pereche de papuci din Bershka în valoare de 130 de lei, pe lângă acestia am achiziționat o ... (vezi toată discuția)