avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Penalitati societate in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Penalitati societate in insolventa

Pentru un client care a intrat in insolventa si care la data respectiva avea o restanta, cum se procedeaza d.p.d.v. al penalitatilor: cum se factureaza (fara tva?), raportarea se face la perioada de la inceperea procedurii de insolventa si cum se pot recupera aceste sume daca nu accepta aceste penalitati stipulate in contract? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: DiaD , utilizator 13:47, 7 Decembrie 2012
penalitati se pot calcula pana la data deschiderii procedurii.
Dupa data deschiderii procedurii nu se mai calculeaza penalitati, chiar daca este un contract de colaborare intre 2 societati comerciale?
Penalitati se calculeaza de la scadenta pana data intrarii in insolventa si se pot factura ulterior intrarii in insolventa, adica azi? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati uzina furnizare agent termic aflata in insolventa mircea77mihai mircea77mihai Buna seara, vă rog să mă lămuriți dacă uzina furnizoare de agent termic aflata in insolvență din anul 2016 mai poate calcula penalități la ... (vezi toată discuția)
Declaratia de creanta Voxaledana Voxaledana Buna! In declaratia de creanta pot cere penliati pentru suma datorata? (vezi toată discuția)
Recuperare creanta de la o firma in insolventa biti biti S. C. are de recuperat de la un client rau platnic din luna octombrie 2008 c/v prestari servicii ; in luna noiembrie 2010 am deschis actiune de judecata ... (vezi toată discuția)