avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... URGENT--DESFACERE CONTRACT DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

URGENT--DESFACERE CONTRACT DE MUNCA

daca angajatul pleaca fara preaviz si patronul nu este de acord sa desfaca contractul de comun acord, cum se poate desface contractul de munca daca angajatul nu respecta preavizul, din punctul de vedere al angajatului este lichidare la zi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:47, 8 Decembrie 2012
Se poate desface pe motive disciplinare, in urma efectuarii cercetarii disciplinare prealabile pentru absente nemotivate.
Nu este nicio lichidare la zi ... angajatorul avand la dispozitie mai multe posibilitati pentru solutionarea acestei probleme ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de preaviz RENATA2014 RENATA2014 Buna ziua, Cum procedez daca angajatul refuza sa vina la lucru in perioada de preaviz? (vezi toată discuția)
Concediere - absente nemotivate vidiva vidiva cu ce articol este corect sa incadrez o concediere pe baza absentelor nemotivate ? Art 51.(2) , Art. 52.(1) b) sau Art. 61. a ? si la cate absente nemotivate ... (vezi toată discuția)
Am fost concediat prin sms pentru că m-am certat cu o colegă. este legal ce mi se întâmplă? Costel r Costel r Mi sa transmis prin sms de patronul firmei unde lucrez, că sunt concediat motivul fiind o ceartă cu o colegă. Dati-mi un sfat va rog. (vezi toată discuția)