avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata ratelor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata ratelor

As dori sa ma ajute cineva,am divortat recent,sant titularul unui credit bancar,iar dupa divort codebitorul respectiv fosta sotie refuza sa mai plateasca ratele,nu s-a facut partajul,as dori sa stiu daca se poate deschide proces pentru a plati ratele in mod egal pana la sfarsitul partajului

Alte discuții în legătură

Cine achita ratele in timpul divortului? Babo Babo Buna ziua,as dori sa intreb urmatorul lucru:sant in divort cu sotia;iar din in timpul casniciei noastre am contractat un credit bancar la care sotia este ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata rate banca xmagx2001 xmagx2001 Buna ziua, sunt cu fostul meu sot in actiune de partaj, noi am luat acum 2 ani un imprumut bancar in care el este imputernicit si eu codebitor. In momentul ... (vezi toată discuția)
Iesire din credit prima casa Georgiana Mihaela Boboc Georgiana Mihaela Boboc Care sunt sansele de castig in instanta impotriva unei banci care nu doreste sa ma scoata din calitatea de codebitor in cazul unui credit Prima Casa ca urmare ... (vezi toată discuția)