avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... DECRET NUMAR: 167 DIN 10/04/58 privitor la prescriptia ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

DECRET NUMAR: 167 DIN 10/04/58 privitor la prescriptia extinctiva

Cum se aplica acest decret, (inca in vigoare), pentru un proprietar dator la asociatia de proprietari, pentru o suma, din anul 2002, pentru care s-au acumulat penalizari.
Cum pot fi prescrise si in ce cuantum, aceste penalizari ?.
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 10:28, 12 Decembrie 2012
Au fost multe cazuri intradevar dar pe alta speta. Situatii in care deliberat (asa cum spune si in art mentionat), persoanele din conditii au adus prejudicii proprietarilor. In mare au fost cazuri de furt din gestiune, delapidare, etc.

Oricum v-as ruga sa-mi dati un exemplu, un singur caz din cele multe, in care persoanele responsabile au fost obligata sa plateasca pentru ca nu si-au indeplinit obligatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari mai vechi de 3 ani magdamaria magdamaria buna ziua, as vrea sa stiu daca este adevarat ca penalizarile mai vechi de 3 ani se prescriu. si daca da, imi puteti spune ci care este temeiul legal pt ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii intretinere teisoara teisoara Buna ziua, va rog daca se poate un raspuns cu privire la faptul ca datoriile restante mai vechi de trei ani si pt.care nu s-a incercat recuperarea lor se ... (vezi toată discuția)
Cum modificam statutul asociatiei de proprietari? andreistan andreistan Buna ziua, Suntem asociatie de proprietari din 2003 si dorim sa aducem niste modificari la statutul asociatiei(statut redactat inainte de aparitia legii ... (vezi toată discuția)