Alexandru Focia 
	    	Avocat

Alexandru Focia 
	    	Avocat	    

adrianaioana 
	    	Utilizator

adrianaioana 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 astefanescum81	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati intr-o problema.
In 2002 socrul meu a decedat, la momentul respectiv era divortat. Cei doi copii (sotul meu si fratele lui) ... (vezi toată discuția)
	                    astefanescum81	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati intr-o problema.
In 2002 socrul meu a decedat, la momentul respectiv era divortat. Cei doi copii (sotul meu si fratele lui) ... (vezi toată discuția)

drmon	                   

buna ziua! hristos a inviat. o intrebare: in urma cu 2 luni eu si cu sotul meu ne-am despartit. tot ce e in casa pe care am mobilat-o si intretinut-o timp de 7 ... (vezi toată discuția)
	                    drmon	                   

buna ziua! hristos a inviat. o intrebare: in urma cu 2 luni eu si cu sotul meu ne-am despartit. tot ce e in casa pe care am mobilat-o si intretinut-o timp de 7 ... (vezi toată discuția)

anamaria101259	                   

Prin divort sant pe numele de Bunaciu, dar actele de pensie de invalidità civile, toata documentatia, , buletinul italian, sant pe numele de Stanciu, numele ... (vezi toată discuția)
	                    anamaria101259	                   

Prin divort sant pe numele de Bunaciu, dar actele de pensie de invalidità civile, toata documentatia, , buletinul italian, sant pe numele de Stanciu, numele ... (vezi toată discuția)