Herpesul genital este o o infectie care poate fi transmisa prin contact sexual, oral sau anal, atata timp cat exista leziuni ulcerative in zonele respective.
Ce este important de stiut, este faptul ca gazda nu realizeaza ca este purtator deoarece majoritatea cazurilor sunt asimptomatice sau au semne minore ca febra si dureri de cap.
Daca sunteti infectat cu virusul HSV 2 va trebui sa folositi prezervativul toata viata deoarece boala poate recidiva pana si din cauze cum ar fi stresul sau dieta si mai trebuie sa stiti ca nu exista tratament pentru vindecarea bolii. Pentru herpesul genital se prescriu doar antivirale pentru vindecarea leziunilor ulceroase si antialgice pentru durerile provocate de leziuni.
Va inteleg ingrijorarea in legatura cu fosta dvs. logodnica, dar din punct de vedere legal in afara de faptul ca veti face o plangere penala care va primi neinceperea urmaririi penale, altceva nu veti obtine.
De ce?
Pentru ca in urma analizelor medicale efectuate de ambii parteneri, se poate evidentia doar boala ca atare si nu cine a fost cel care a transmis-o. Prezumtia logica ca, logodnica a contactat boala in data de X si de la persoana Y care presupuneti care are virusul, nu va functiona in fata organului de cercetare deoarece acesta are nevoie de probe concrete. Organul de cercetare nu poate impune unui tert sa isi faca analizele in vederea detectarii virusului HSV 2, in dovedirea spuselor dvs.......ba mai mult.....daca tertul nu are virusul, va mai alegeti si cu o plangere penala pentru denunt calomnios.
Multumesc persoanelor care mi-au raspuns , tuturor (pro-contra) .
Stiu sigur ca ea este vinovata , deoarece relatia noastra a fost mai lunga , dar la un moment dat am avut un hop , o despartire , in acest timp , persoana (X) a plecat in vizita in Europa , acolo a ajuns sa lucreze ca dama de companie , la un club de noapte , am reusit sa ma duc dupa ea , am ajutato sa se intoarca in tara , avand sentimente pentru ea , am continuat relatia . Dupa intoarcere dupa cateva luni , am inceput sa am simtome de VHS , nu le-am acordat atentie , problemele vieti erau prea mari ca sa dau atentie unor punctulete in zona genitala , au trecut ani , am ajuns in punctul in care mi-am facut analizele pentru ceva important , atunci am fqcut analizele si pentru VHS , atunci am aflat ca am infectia .
Cam de atunci au inceput discutiile , si pe urma despartirea . Inainte de plimbarea in UE , nu am avut probleme , medicale , in toti ani 6 nu am avut alta partenera .
La efectuarea analizelor persoanei X , am aflat de faptul ca are VHS , infectie cu Chlamydia si dupa despartire am aflat ca a facut tratament pentru infectie bucala cu Stafilococ auriu .
Acum stiu sigur ca e cu o noua victima , si va continua asa , cat timp doreste ea .
Sper ca am reusit , sa raspund tuturor cu aceste explicatii in mare .
Voi raspunde in continuare , desigur multumiri anticipate celor care ma ajuta in aceasta poveste , ori ma vorajuta cu niste sfaturi reale , persoana de care vorbesc , este destul de tanara , asa ca este o mica bomba umblatoare , tot cebdoresc este sa pot trage un semnal de alarma pe cale legala , nu am facut nimic violent la adresa ei atunci cand am primit vestea , si nu am de gand nici acum , doar legal.