avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... plata factura Eon - restante de la fostii proprietari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

plata factura Eon - restante de la fostii proprietari

Ce se poate face in urmatoarea situatie?Niste persoane care au cumparat o vila in septembrie anul curent au primit o factura restanta de la Eon, pe numele fostilor proprietari de 700 ron. Se poate face ceva sa nu o plateasca ei, dar sa nu li se opreasca gazul? Nu pare corect sa platesti tu pentru ceea ce au consumat altii...
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:37, 9 Decembrie 2012
Era obligatia cumparatorului a se informa concret asupra situatiei platii utilitatilor la bunul ce intentionau sa il achizitioneze
Eventual daca proprietarul apreciaza util si necesar poate formula actiune in justitie impoitriva vanzatorului
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rebransare gaz si curent in locuinta nou achizitionata sarmizegetusa sarmizegetusa Bună seara, În cazul achiziției unei locuințe debranșate de la curent și gaz (din cauza neplății), sub ce condiții poate ... (vezi toată discuția)
Eon-gaz- lamurire crisstian crisstian Buna ziua, Am si eu o mica mare problema cu Eon-gaz. Am primit pe 10.01.2012 un preaviz de plata prin care mi se comunica faptul ca am o datorie de 24,71 ron ... (vezi toată discuția)
Deconectat de la curent datorita neplatii facturilor de catre fostul proprietar tepsanu tepsanu Am cumparat recent un apartament iar fostul proprietar nu a platit facturile la curent electric din luna mai si prin urmare a fost deconectat pt neplata(astazi ... (vezi toată discuția)