Valentin Mester 
	    	Utilizator

Valentin Mester 
	    	Utilizator	    

Valentin Mester 
	    	Utilizator

Valentin Mester 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
 Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane 	
			~ final discuție ~
 brezel	                   

persoana de sex feminin  nascuta in 02.08.1960 care lucreaza din data de 16.10.1979 va rog sa-mi spuneti la ce data ma pot pensiona anticipat , anticipat ... (vezi toată discuția)
	                    brezel	                   

persoana de sex feminin  nascuta in 02.08.1960 care lucreaza din data de 16.10.1979 va rog sa-mi spuneti la ce data ma pot pensiona anticipat , anticipat ... (vezi toată discuția)

lypp	                   

va rog,sunt nascuta la 15 oct 1960,cind pot iesi la pensie,anii de facultate sunt calculati ca vechime in munca sau nu,daca am 2 facultati se tina cont ... (vezi toată discuția)
	                    lypp	                   

va rog,sunt nascuta la 15 oct 1960,cind pot iesi la pensie,anii de facultate sunt calculati ca vechime in munca sau nu,daca am 2 facultati se tina cont ... (vezi toată discuția)

sebisibiu	                   

Mama are 52 ani, o vechime de 30 ani si 6 luni. Cand poate iesi in pensie anticipata. (vezi toată discuția)
	                    sebisibiu	                   

Mama are 52 ani, o vechime de 30 ani si 6 luni. Cand poate iesi in pensie anticipata. (vezi toată discuția)