remus11 
	    	Utilizator

remus11 
	    	Utilizator	    

Intrebarea mea este, daca incep si platesc jumatate si pe celalalt parat l-au lasat in pace, dupa plata a jumtate din suma nu risc sa ma trezesc ca mi se blocheaza iar conturile si sa platesc si cealalta jumatate ?
 cassy 
	    	Utilizator

cassy 
	    	Utilizator	    

cassy, utilizator
 cassy, utilizator 	
			~ final discuție ~
 eugen82	                   

cum se executa o hoatrire irevocabila prin care doua persoane sint  obligate la o plata? au fost piriti impreuna in solidar si au pierdut.
se executa unul 50% ... (vezi toată discuția)
	                    eugen82	                   

cum se executa o hoatrire irevocabila prin care doua persoane sint  obligate la o plata? au fost piriti impreuna in solidar si au pierdut.
se executa unul 50% ... (vezi toată discuția)

alexandraflorea	                   

buna ziua!am si eu o intrebare:parintii mei,au luat un credit de la banca in urma cu 6 ani.
pe parcurs,ei s-au certat si nu s-au mai inteles cu privire la ... (vezi toată discuția)
	                    alexandraflorea	                   

buna ziua!am si eu o intrebare:parintii mei,au luat un credit de la banca in urma cu 6 ani.
pe parcurs,ei s-au certat si nu s-au mai inteles cu privire la ... (vezi toată discuția)

mirela76	                   

Am un credit de nevoi personale cu ipoteca,imobilul proprietatea parintilor, in acelasi timp am o datorie la finante.Finantele ameninta ca imi popresc ... (vezi toată discuția)
	                    mirela76	                   

Am un credit de nevoi personale cu ipoteca,imobilul proprietatea parintilor, in acelasi timp am o datorie la finante.Finantele ameninta ca imi popresc ... (vezi toată discuția)