avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Comunicare Hotarare!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Comunicare Hotarare!

In urma unei contestatii la PV de contraventie(depasire limita viteza),adresata instantei si a respingerii acesteia,am primit Comunicarea hotararei..dar la numele meu a fost adaugat inca un nume(prenume!)Ex: numele meu=xy...in hotarare=xyz.Aceasta hotarare este executorie ?Mentionez ca pentru a o contesta,ar trebui sa ma deplasez intr-o alta localitate,ceea ce ma dezavantajeaza!Ce ma sfatuiti? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:15, 16 Decembrie 2012
Bineînţeles că hotărârea judecătorească produce efecte.

O simplă eroare materială în cuprinsul sau în dispozitivul unei hotărâri judecătoreşti nu este de natură să o lipsească de efecte. Îndreptarea unei erori materiale poate fi făcută de instanţă din oficiu sau la cererea oricăror persoane interesate. În altfel spus, nu are importanţă că dvs. aveţi sau nu interes să solicitaţi îndreptarea erorii materiale, întrucât orice persoană interesată poate solicita aceasta instanţei care a pronunţat hotărârea, adică şi Poliţia.
Ultima modificare: Duminică, 16 Decembrie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de indreptare eroare materiala maria pop maria pop Buna seara ! Am urmatoarea speta cu care ma confrunt: am contestat in instanta un PVC cu numarul J00074 sanctionat cu AMENDA, Ca proba la dosar am depus si un ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva incheierii de indreptare eroare materiala. procedura Irina S. Irina S. Cum se judeca recursul impotriva Incheierii prin care s-a indreptat eroarea materiala strecurata in decizia instantei de apel (instanta care a rejudecat ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala sandicadumitrascu sandicadumitrascu un recurs solutionat. am legalizat hotararea. deoarece nu am putut recupera cheltuielile de judecata am ajuns la un executor judecatoresc. acolo s-a vazut ca ... (vezi toată discuția)