avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general impozite
Discuție deschisă în Contabilitate în general

impozite

o societate a receptionat doua cladiri inainte de data la care expira autorizatia, s-a inregistrat la impozitare la finantele locale cu aceste investitii,dar concomitent in cont 231 a mentinut o suma considerabila reprezentand materiale etc, materiale pe care le-a folosit la terminarea interiorului cladirilor si pentru care a efectuat o receptie mult mai tarziu cca 2 ani, data la care declarat la impozite si taxe cu diferenta din contul 231 .Este corect ca aceasta suma sa fie mentinuta in cont 231, atata timp cat receptia a fost efectuata cu doi ani inainte, sau trebuia receptionata investitia pentru suma din contul 231, la data expirarii autorizatiei, ulterioara receptiei celor doua investitii, si impunerea cu aceasta data la dir. de impozite si taxe ?
va multumesc

Alte discuții în legătură

Majorare valoare mijloc fix. pasi de urmat la taxe locale marianconta marianconta Buna seara. Am majorat valoarea unui mijloc fix si as vrea sa stiu ce pasi trebuie sa urmezi pentru actualizarea valorii la [i][u]directia de impozite si taxe ... (vezi toată discuția)
Impozit caldiri persoane juridice oanazaharov oanazaharov Buna ziua! As vrea sa va intreb daca in conditiile in care firma mea are ca obiect principal de activitate- vanzare si cumparare de imobile proprii- trebuie ... (vezi toată discuția)
Active fixe costicul costicul Care este inregistrarea in contabilitate a activelor fixe care nu se supun amortizarii si inregistrarea valorii de reabilitare si consolidare la cladiri? (vezi toată discuția)