Florentina Paven 
	    	Avocat

Florentina Paven 
	    	Avocat	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Buna ziua,
Un prieten care s'a repatriat de curând din US a divortat acolo, dupa o casatorie în România.
Ce pasi ar trebui sa efectueze pentru ca divortul sa fie recunoscut în România?
Va multumesc anticipat,
Naganori
~ final discuție ~
 Alexandru catalin Gaidau	                   

buna ziua,ma iertati ca va deranjez am nevoie de niste sfaturi in urmatoarea situatie.Un cet roman s-a casatorit in turcia,a divortat si acum s-a intors in ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandru catalin Gaidau	                   

buna ziua,ma iertati ca va deranjez am nevoie de niste sfaturi in urmatoarea situatie.Un cet roman s-a casatorit in turcia,a divortat si acum s-a intors in ... (vezi toată discuția)

ioanah	                   

Avem o hotarare de recunoastere si incuviintare a executarii unei hotarari comerciale straine, care la momentul de fata este definitiva. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
	                    ioanah	                   

Avem o hotarare de recunoastere si incuviintare a executarii unei hotarari comerciale straine, care la momentul de fata este definitiva. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)

luciiflorii	                   

Buna ziua.
Am o intrebare.
Sunt casatarorita in Romania,sunt in Spania de 10 ani,am un copil.Divortez in Spania acuma,iar avocatul mia zis ca dupa legile ... (vezi toată discuția)
	                    luciiflorii	                   

Buna ziua.
Am o intrebare.
Sunt casatarorita in Romania,sunt in Spania de 10 ani,am un copil.Divortez in Spania acuma,iar avocatul mia zis ca dupa legile ... (vezi toată discuția)