avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... salarii recuperatorii
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

salarii recuperatorii

Buna ziua,
Am fost angajata la o firma privata care in aprilie anul acesta a intrat in procesul de reorganizare, iar acum este falimentata. Nu am primit salariul din decembrie anul trecut pana in iunie anul acesta cand am intrat in somaj.Stiu ca sepot primi 3 salarii de la fondul de garantii.Imi puteti spune ce conditii sunt pentru primirea acestora ?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 09:58, 16 Decembrie 2012
Buna ziua .
Trebuie sa luati legatura cu lichidatorul judiciar care este numit in dosarul in cauza si sa va interesati daca a cuprins sau daca va cuprinde in tabelul de creante si salariile dvs.restante , iar daca nu ,va trebui sa le cuprinda din oficiu, ,pentru ca sa vi le recuperati din patrimoniul firmei debitoare sau daca acesta nu exista ,daca se admite, din averea personala a administratorilor firmei,conform art.138 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolventei -republicata .
Cu stima..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale firma insolventa iuliana Dragoi iuliana Dragoi Buna ziua, Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, a doua zi dupa declararea oficiala a insolventei si-a mutat o mare parte din salariati pe alta ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii angajator in insolventa uncetatean8 uncetatean8 Buna seara, Am lucrat cu Contract de munca la o firma aflata in insolventa. Procedura de insolventa a fost declansata inainte de a ma angaja acolo. Firma ... (vezi toată discuția)
Propunere ide inchidere a procedurii falimentului debitoarei venere venere Societatea noastra, ca si creditoare, a introdus cerere de chemare in judecata prin procedura insolventei impotriva unei sc debitoare, pentru o suma de ... (vezi toată discuția)