avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am nevoie urgent de sfatul unui avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am nevoie urgent de sfatul unui avocat

am o prietena care e stabilita in italia .acum 3 ani parintii ei au fost ucisi in casa.criminalul a fost condamnat definitiv la Inalta curte de casatie si justitie anul trecut.acum ea a primit o citatie pentru o contestatie in anulare -fond art 176 c.p. nu stiu ce inseamna asta si daca e obligata sa se prezinte.va rog sa imi raspundeti
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:10, 12 Decembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare catalinnet catalinnet buna ziua! am un var care a fost condamnat pentru omor la 15 ani de inchisoare. problema este ca nu el a omorat. a ia dat decat o palma la o batrane in casa ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara fostul sot in puscarie marafx2007 marafx2007 Bunaziua Sunt divortata din 2011. Fostul sot este inchis pentru omor deoarece si-a ucis amanta. pensia alimentara pentru minora care imi este incredintata a ... (vezi toată discuția)
Grile. ioana78adriana10 ioana78adriana10 Nu ar trebui sa raspundeti criticilor. Nu merita efortul. Mai degraba reactionati conform proverbului: \" CAINII LATRA, URSUL MERGE\". La urma urmei ar fi ... (vezi toată discuția)