Probele audio pot fi folosite in instanta la procesul de divort ( cu minor ) ? Imi suspectez viitorul fost sot ca ma provoaca intentionat si ma inregistreaza in asteptarea primului termen .
In ce masura faptul ca eu il instiintez ca nu sunt de acord cu aceasta( si inregistrez aceasta convorbire ) il poate impiedica sa le folosesca ?
Multumesc foarte mult pentru raspunsul dat in ciuda faptului ca -din necunoastere -ma tem ca am incadrat gresit intrebarea .
Probele pe care le aduna vin in sprijinul acuzei ca impiedic bunica paterna sa isi vada nepotul - in inregistrari nu ii interzic lui sa viziteze copilul , ba dimpotriva , il rog , cand vine in tara sa vina sa il vada cat de des poate . Dansul doreste sa isi creasca copilul prin "delegatie " , insa bunica , respectiv , mama sotului meu nu si-a manifestat grija si dorul fata de copil timp de un an de zile , de la cateva luni dupa nasterea copilului si dupa separarea noastra . Nu mi se pare corect sa apara acum , in al doisprezecelea ceas , cerand drepturi pentru bunica , in conditiile in care am crescut copilul SINGURA , ei ambii manifestand dezinteres total fata de situatia mea financiara sau starea de sanatate a copilului nou nascut . Din pacate ,fizic , nu m-au putut ajuta parintii mei prea mult , dar am avut sansa de a beneficia de tot suportul lor material .
Deci , probele le aduna pentru a dovedi o rea-vointa a mea manifestata acum , de a impiedica accesul bunicii la nepot . Nici vorba de dreptul tatalui , pe care , in ciuda faptului ca si-a abandonat familia il asigur la fiecare convorbire ca usa ii este deschisa , in masura in care doreste sa participe , poate chiar mai mult decat va hotara instanta , la cresterea copilului.
In final , intrebarea care se contureaza : ce drepturi au bunicii , prin oglinda faptului ca obligatiile morale , umane si de orice alta natura fata de nepoti nu au existat o buna parte din viata acestora ? Copilul este mult prea mic pentru a vorbi de relatii de atasament cu oicine altcineva in afara de mine . Nu doresc sa am nici o legatura cu o femeie care acum ma ameninta ca vine la usa si "imi face mahala " si care a fost factorul declansator al rupturii mele de sot .
Multumesc din nou
Chiar daca v-a inregistrat, nu va putea folosi inregistrarile in instanta. E posibil ca din continutul inregistrarilor sa se inspire si puna pe hartie intrebari pt interogatoriul dvs.
Ar fi bine sa aveti avocat pt ca bunica ( daca cere) poate obtine program de vizita chiar separat de cel al tatalui.
"orice barbat poate sa procreeze , dar asta nu il face tata "
In orice situatie ,pot solicita ca " vizionarile" sa fie facute doar in prezenta mea ? Participare activa nu a existat niciodata- la nivel de hranit , schimbat scutece , plimbat - copilul ii este strain ca rutina, obiceiuri si dezvoltare psiho- motorie ( ex nu stie cati si daca are dinti , ce il atrage sau nu , ce alergii are , cat de sus se catara pe un fotoliu si daca mai stie sa coboare sau trebuie ajutat ) . Respingerea copilului s-a bazat pe banuiala ei , neintemeiata dealtfel , ca sotul meu nu ar fi tatal biologic. De aceea , ma tem pentru securitatea copilului , " accidente casnice " apar zilnic .