avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probe audio divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probe audio divort

Probele audio pot fi folosite in instanta la procesul de divort ( cu minor ) ? Imi suspectez viitorul fost sot ca ma provoaca intentionat si ma inregistreaza in asteptarea primului termen .
In ce masura faptul ca eu il instiintez ca nu sunt de acord cu aceasta( si inregistrez aceasta convorbire ) il poate impiedica sa le folosesca ?
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 23:48, 24 Ianuarie 2013
Instantele resping probele audio-video ca regula.

Insa nu este imposibil sa se foloseasca la divort.
Incercati sa nu le poata folosi.
Mai depinde si daca au relevanta inregistrarile.
Multumesc foarte mult pentru raspunsul dat in ciuda faptului ca -din necunoastere -ma tem ca am incadrat gresit intrebarea .
Probele pe care le aduna vin in sprijinul acuzei ca impiedic bunica paterna sa isi vada nepotul - in inregistrari nu ii interzic lui sa viziteze copilul , ba dimpotriva , il rog , cand vine in tara sa vina sa il vada cat de des poate . Dansul doreste sa isi creasca copilul prin "delegatie " , insa bunica , respectiv , mama sotului meu nu si-a manifestat grija si dorul fata de copil timp de un an de zile , de la cateva luni dupa nasterea copilului si dupa separarea noastra . Nu mi se pare corect sa apara acum , in al doisprezecelea ceas , cerand drepturi pentru bunica , in conditiile in care am crescut copilul SINGURA , ei ambii manifestand dezinteres total fata de situatia mea financiara sau starea de sanatate a copilului nou nascut . Din pacate ,fizic , nu m-au putut ajuta parintii mei prea mult , dar am avut sansa de a beneficia de tot suportul lor material .
Deci , probele le aduna pentru a dovedi o rea-vointa a mea manifestata acum , de a impiedica accesul bunicii la nepot . Nici vorba de dreptul tatalui , pe care , in ciuda faptului ca si-a abandonat familia il asigur la fiecare convorbire ca usa ii este deschisa , in masura in care doreste sa participe , poate chiar mai mult decat va hotara instanta , la cresterea copilului.
In final , intrebarea care se contureaza : ce drepturi au bunicii , prin oglinda faptului ca obligatiile morale , umane si de orice alta natura fata de nepoti nu au existat o buna parte din viata acestora ? Copilul este mult prea mic pentru a vorbi de relatii de atasament cu oicine altcineva in afara de mine . Nu doresc sa am nici o legatura cu o femeie care acum ma ameninta ca vine la usa si "imi face mahala " si care a fost factorul declansator al rupturii mele de sot .
Multumesc din nou
Chiar daca v-a inregistrat, nu va putea folosi inregistrarile in instanta. E posibil ca din continutul inregistrarilor sa se inspire si puna pe hartie intrebari pt interogatoriul dvs.
Ar fi bine sa aveti avocat pt ca bunica ( daca cere) poate obtine program de vizita chiar separat de cel al tatalui.
"orice barbat poate sa procreeze , dar asta nu il face tata "
In orice situatie ,pot solicita ca " vizionarile" sa fie facute doar in prezenta mea ? Participare activa nu a existat niciodata- la nivel de hranit , schimbat scutece , plimbat - copilul ii este strain ca rutina, obiceiuri si dezvoltare psiho- motorie ( ex nu stie cati si daca are dinti , ce il atrage sau nu , ce alergii are , cat de sus se catara pe un fotoliu si daca mai stie sa coboare sau trebuie ajutat ) . Respingerea copilului s-a bazat pe banuiala ei , neintemeiata dealtfel , ca sotul meu nu ar fi tatal biologic. De aceea , ma tem pentru securitatea copilului , " accidente casnice " apar zilnic .
da, dat fiind varsta mica a copilului puteti cere ca vizitele sa aiba loc in prezenta dvs si eventual si la domiciliul dvs.

Alte discuții în legătură

Vizite in afara programului. Îl pot reduce dacă demonstrez că minorii sunt afectați emoțional în urma lor? lepriconana lepriconana Buna ziua, am incheiat divort notarial, avand 2 minori de 5 si 7 ani, domiciliul la mine, la mama. Are tatal dreptul, prin lege, sa vina la noi acasa in ... (vezi toată discuția)
Probele audio sunt admise corduneanu_marius corduneanu_marius buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat,probele audio sunt admise ,se iau in calcul intru-n proces?acum 3 saptamani mama a parasit copilul lasandu-mi-l in ... (vezi toată discuția)
Deces tata copil minor, drept de vizita familie extinsa talisman17 talisman17 Buna ziua, Tatal copilului meu(sotul meu) a incetat din viata. Dupa moartea sa, parintii si cumnatul meu au solicitat printr-un avocat program de vizitare ... (vezi toată discuția)