avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probe audio divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probe audio divort

Probele audio pot fi folosite in instanta la procesul de divort ( cu minor ) ? Imi suspectez viitorul fost sot ca ma provoaca intentionat si ma inregistreaza in asteptarea primului termen .
In ce masura faptul ca eu il instiintez ca nu sunt de acord cu aceasta( si inregistrez aceasta convorbire ) il poate impiedica sa le folosesca ?
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 23:48, 24 Ianuarie 2013
Any fool can be a father, but it takes a real man to be a daddy! Poate vor intelege si onor instantele! Daca nu....eu le urez o viata buna dupa chiar modelele in care cred! Ar fi mare pacat sa te dezici de propriile credinte.
Ultima modificare: Joi, 24 Ianuarie 2013
proastasatului, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizite in afara programului. Îl pot reduce dacă demonstrez că minorii sunt afectați emoțional în urma lor? lepriconana lepriconana Buna ziua, am incheiat divort notarial, avand 2 minori de 5 si 7 ani, domiciliul la mine, la mama. Are tatal dreptul, prin lege, sa vina la noi acasa in ... (vezi toată discuția)
Probele audio sunt admise corduneanu_marius corduneanu_marius buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat,probele audio sunt admise ,se iau in calcul intru-n proces?acum 3 saptamani mama a parasit copilul lasandu-mi-l in ... (vezi toată discuția)
Deces tata copil minor, drept de vizita familie extinsa talisman17 talisman17 Buna ziua, Tatal copilului meu(sotul meu) a incetat din viata. Dupa moartea sa, parintii si cumnatul meu au solicitat printr-un avocat program de vizitare ... (vezi toată discuția)