avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... concurs de infractiuni-consider prostie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

concurs de infractiuni-consider prostie

daca am comis 6 infractiuni (inselaciune)-iar persoanele vatamate au depus plangeri in 6 locatii....rezultat: 6 dosare (concurs de infractiune)=6 condamnari se contopesc plus se adauga UN SPOR...pedeapsa maxima poate sa fie max 3 ani ca sa scap cu executarea pedepsei sub supraveghere....
de ce nu conexez dosarele in faza de urmarire penala si sa am 1 dosar = o condamnare,in acest caz infractiunile nu s in concurs si pot sa primesc o condamnare de 4 ani ca sa scap cu supraveghere++++ NU se adauga sporul......
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:16, 14 Decembrie 2012
Sunt situatii si situatii.
Se poate aplica pedeapsa cu executare si la 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa penala nutzzu nutzzu Buna ziua. As dori sa am un raspuns la urmatoarea speta in care autorul este o ruda a mea: Un inculpat este condamnat de prima instanta intr-un dosar ... (vezi toată discuția)
Situatie foarte complicata-inselaciune animacikaa animacikaa buna seara intre 2009 sept-februarie 2011 am comis mai multe infractiune (de acelasi gen,inselaciune art 215 alin 1,2)..pe scurt: am oferit locuri de munca in ... (vezi toată discuția)
Contopirea pedepselor zeceluni zeceluni Salut, Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste contopirea unor pedepse! Mentionez ca este vorba de 3 condamnari, iar toate faptele sunt concurente: 1- ... (vezi toată discuția)