avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cercetare disciplinara

Intr-o cercetare disciplinara cine ma poate asista conform 251(4) C M daca srl-ul la care lucrez nu are sindicat, reprezentant ales al salariatiolor, cu toate ca are peste 21 de angajati?
Cel mai recent răspuns: ContSters99540 , utilizator 08:59, 18 Decembrie 2012
Pueti solicita sa fiti asistat de un avocat
Puteti merge insotit de un avocat ... Dispozitiile art. 251 alin. (4) C. muncii nu limiteaza dreptul salariatului de a fi asistat de avocat in procedura cercetarii abaterii disciplinare, acest drept avandu-si izvorul in contractul de asistenta judiciara.
Salariatul are dreptul sa formuleze si sa sustina toate apararile in favoarea sa, asa incat dreptul la o aparare efectiva nu exclude ci dimpotriva permite asistarea sa de un avocat.
saru'mana de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este permis sa te prezinti la o intalnire disciplinara cu un avocat? RoxanaCarmen RoxanaCarmen ..In conditiile in care se aduc acuze nefondate de tentativa de sustragere de documente, evident in scopul de a concedia pe motiv disciplinar? (vezi toată discuția)
Convocare comisie displinara Srah Srah As avea nevoie de un sfat referitor la urmatoare situatia. Timp de 3 luni am lucrat la un call center. Dupa perioada de proba, adica 3,5 luni angajatorul mi-a ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara elagrosu elagrosu va rog sa-mi spuneti daca pot solicita sa fiu asista de avocat pe parcursul cercetarii disciplinare ? (vezi toată discuția)