avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere autoturism

am vandut un autoturism Dacia 1310 printr o firma specializata de vanzare-cumparare autovehicule . Firma mi a dat contract de vanzare cumparare si Certficat de radiere de la sectia Financiara . Firma mi a spus ca noul proprietar trebuie sa inscrie masina in termen de 30 zile si automat se va radia din circulatie de la numele meu.Dupa sase luni de la vanzare am primit un proces verbal de contraventie pe numele meu ca as fi circulat fara rovinieta .Am luat legatura cu proprietarul si mi a spus ca dupa cateva zile a revandut masina la alta persoana,care circula pe certificatul meu de inmatriculare.
C e fac cu plata amenzii?Cine o plateste?
Cum pot sa radiez masina?pentru ca toate actele sunt la noul proprietar pentru ca el refuza sa vina cu actele si cu numerele de inmatriculare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:34, 16 Decembrie 2012
In termen de 15 de la comunicarea PV formulati plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Pentru radiere ,deplasati-va personal la SPR local,detaliati succesiunea de evenimente si probati instrainarea auto prin contract vanzare cumparare
SPR poate verifica baza proprie de date si poate emite dovada,in baza careia radiati autoturismul
Alta varianta este actiune in instanta impotriva celui cu care ati incheiat dvs contractul de vanzare cumparare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut cv auto neradiat geosan2006 geosan2006 Buna ziua, ma numesc Sandu Gheorghe,sunt din Sivita jud.Galati si va aduc la cunostinta ca in anul 2011 am vandut un autoturism Dacia break 1310 ,cu contract ... (vezi toată discuția)
Instrainare autoturism ionelsighireanu ionelsighireanu Scuze pentru revenire,dar voi fi mai concis: Am un autoturism Dacia 1310 din 96 de care nu mai am nevoie si trebuie sa-l casez sau radiez de la ... (vezi toată discuția)
Radiere autovehicul guzanu guzanu Bună seara, am şi eu o mare problemă şi nu prea ştiu cum să o rezolv. in anul 2012 am vândut un autovehicul cu proces verbal de vânzare-cumpărare ... (vezi toată discuția)