argos1 
	    	Utilizator

argos1 
	    	Utilizator	    

rocriss 
	    	Utilizator

rocriss 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

argos1 
	    	Utilizator

argos1 
	    	Utilizator	    

iulia-simona	                   

In anul 2007, contributia la fd de sanatate asigurati (art 257 din L95/2006) era de 6,5%. Legea bugetului de stat pt anul 2008 (L 388/31.12.2007 art 9) a ... (vezi toată discuția)
	                    iulia-simona	                   

In anul 2007, contributia la fd de sanatate asigurati (art 257 din L95/2006) era de 6,5%. Legea bugetului de stat pt anul 2008 (L 388/31.12.2007 art 9) a ... (vezi toată discuția)

Vioreld	                   

salutare. imi puteti spune unde gasesc si eu noile cote de contributii pentru accidente de munca si boli profesionale? (vezi toată discuția)
	                    Vioreld	                   

salutare. imi puteti spune unde gasesc si eu noile cote de contributii pentru accidente de munca si boli profesionale? (vezi toată discuția)

ContSters61634	                   

Care a fost contributia pentru un PFA la asigurarile sociale de sanatate: 6,5% sau 5,5%, imediat dupa oug nr. 226/2008? Inainte de acest act normativ, cota ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters61634	                   

Care a fost contributia pentru un PFA la asigurarile sociale de sanatate: 6,5% sau 5,5%, imediat dupa oug nr. 226/2008? Inainte de acest act normativ, cota ... (vezi toată discuția)