Buna ziua . Va rog sa ma ajutati in completarea unui bilant de lichidare pentru o societate infiintata in 2006 , suspendata temporar cu regim derogatoriu pana pe data de 14.09.2012 , si pe care vreau sa o inchid . Am efectuat prima etapa la Registrul Comertului pentru dizolvarea/lichidarea societatii , iar in a doua etapa mi s-a cerut pe langa certificatul de atestare fiscala ( pe care l-am ridicat de la Admin.Financiara ) si bilant de lichidare .Mentionez ca de la infiintare si pana in prezent societatea nu a avut niciodata activitate si singurul "bun" este acel capital social de 200 lei obligatoriu la infiintare . De asemenea , pana acum in loc de bilant s-a depus in fiecare an declaratia pe propria raspundere ca soc. nu a avut activitate. Din acest motiv m-am mirat ca mi s-a cerut acest bilant , desi le-am explicat ca nu a avut activitate , ca am depus aceste declaratii in loc de bilant si bineinteles ca asociatii nu au nimic de impartit. Am uitat sa mentionez ca este vorba de 4 asociati.
Nu conteaza, il faceti pe "0", stie contabilul cum trebuie facut. Statul cu acelea declaratii v-a creat o facilitate d-voastra si lui ca sa nu mai umplem pagini goale cu 0 pe linie.
Daca se poate v-as ruga sa ma ajutati sa completez eu acest bilant deoarece nu avem contabil de trei ani de cand a fost suspendata. Am depus eu la fiecare sfarsit de an declaratia pe propria raspundere . Banuiesc ca ar trebui totusi sa completez la rubrica pentru capitalul social valoarea de 200 lei ?Va intreb pe dvs. deoarece nu as vrea sa-l completez gresit si sa imi refuze iar dosarul .
Va multumesc pentru raspuns, insa eu scriu pentru prima oara pe acest forum si nu stiu cum se procedeaza. Ca sa primesc un raspuns de la un consultant de specialitate trebuie sa astept sa imi raspunda cineva sau era necesar ca inainte de transmiterea mesajului sa bifez alte casute. Eu am bifat contabilitate in general.
Sa nu va imaginati ca stau toti in spatele calculatorului sa raspunda. Acasta activitate este benevola si in limita timpului disponibil pentru fiecare, asa ca atunci cand un consultant de specialitate va gasi mesajul d-voastra o sa primiti si un raspuns...