avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Actualizarea datelor la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Actualizarea datelor la banca

de cativa ani ridic pensia unui american si i-o trimit prin western dar ieri au numarat banii insa mi-au spus ca e blocat contul bancar al americanului pentru ca nu si-a actualizat datele. Am procura care-mi da toate drepturile ce le poate avea americanul, am copie dupa buletin si pasaport al lui dar directorul sucursalei spune ca le trebuie ca in procura sa se specifice clar ca eu am dreptul sa actualizez datele.

pentru o prostie de actualizare a datelor nu pot oamenii aia sa primeasca banii chiar daca acea casa de pensii a trimis banii in cont.

Alte discuții în legătură

Sunt în curs de a plăti prin onu taxa pentru certificat de sărbători, pentru un american cu contract în siria. mai trebuie să fac alte forme, sau să plătesc alte taxe? elenavrc57 elenavrc57 Daca un strain american cu contract in Siria obtine Certificat pentru sarbatori , concediu pentru Romania , eu aici mai trebuie sa fac alte forme , alte taxe ? ... (vezi toată discuția)
Ridicare buletin cu procura daca titularul si-a pierdut actul de identitate adinov adinov Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cu privire la urmatoarea situatie: Un prieten cu dubla cetatenie, plecat in strainatate la studii, mi-a facut procura ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata datorate fostului sot buntingr buntingr Buna ziua .A-s dori sa va intreb daca eu datorez bani in urma cheltuielilor de judecata in urma unui partaj fostului sot si el pretinde banii sa-i fie trimisi ... (vezi toată discuția)