avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1439 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... La ce subcategorie din categoria discuții ...
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

La ce subcategorie din categoria discuții juridice se poate publica subiect/întrebare /conținut despre legislația româneascã? Lipsește subcategorie : legislația româneascã!?

Portalul instanțelor de judecată. Lege. Norme de aplicare. Garanții pentru Informaţii detaliate despre dosare postate pe portalul instanțelor de judecată.

I. 1. Care este legea /norme de aplicare/garanțiile pentru Informaţii detaliate despre dosare postate pe portalul instanțelor de judecată?

I. A. La ce subcategorie din categoria discuții juridice se poate publica subiect/întrebare /conținut despre legislația românească?

Lipsește subcategorie : legislația românească!?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:19, 19 Decembrie 2012
1-Date despre dosare gasiti pe site-ul instantei
2-In raport de speta civila sau penala,puteti posta topicul dvs la una dintre aceste sectiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare. termen. repunere pe rol. mod de calculare suspendare, repunere pe rol. Popescu2012 Popescu2012 I. 1. Care este termen de repunere pe rol la suspendare revendicare imobiliară? I . 1.1. 6 luni? un an? TERMENE DE JUDECATÃ: Data ... (vezi toată discuția)
Proces civil conflicte de munca feliciagrama1960 feliciagrama1960 Daca azi am avut termen de judecata ptr.ca am fost concediata in timp ce eram in concediu medical dar nu m-am putut prezenta fiindca sunt internata in spital ... (vezi toată discuția)
Dosarul nr 18031/299/2009 dorubabonea dorubabonea Fiica-mea a fost chemata in instanta de catre judecatoria sect 1 in calitate de intimat, ijn proces cu SC OMV PETROM SA in calitate de contestator pentru Fond ... (vezi toată discuția)