avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CNAS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CNAS

Am primit o instiintare de la CNAS,precum am de plata o suma de aproape 400 lei pentru o perioada de 3 luni,in anul 2007,pe astea 3 luni nu am fost angajat.As vrea sa stiu,este obligatoriu,ca sa platesc suma aceasta?(oricum nu am),sunt in pensie din 2010.Ce obligatii de plata as avea,daca eu nu am lucrat,sunt care nu au lucrat niciodata,si aceia trebuie sa plateasca? Conform art.251 alin (3) din legea nr. 95/2006,trebuie sa platesc suma aceasta?,ca altfel la nedepunerea declaratiei privind obligatiile fata de fond conduce la stabilirea din oficiu a contributiilor.Am perioade din anii 80 cand nu am lucrat,astea doar afecteaza la pensie,nicidecum CNAS-ul,oricum merg si mai departe,ei au zis ca trebuie sa platesc.Daca as plati,tot nu as simti la pensie o marire.Va multumesc si va doresc Sarbatori Fericite!

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit catre cnas ContSters60237 ContSters60237 Am primit o notificare de la CNAS prin care trebuie sa achit impozit pe venit incepand din anul 2002 de cand am un P.F. ca vanzator ambulant.Ca pensionar din ... (vezi toată discuția)
Plata creante pfa jack electro jack electro Sunt PFA din ianuarie 2006 si am fost in acelasi timp salariat la o firma pana in decembrie 2008. La primarie in ianuarie 2006 mi s-a spus ca ,platind CASS la ... (vezi toată discuția)