avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim pentru cei cu studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim pentru cei cu studii superioare

Buna ziua! Am si eu o nelamurire. M-am angajat recent la o firma SC...SA a carui actionar majoritar este Primaria Municipiului. Am fost angajata in baza diplomei de studii universitare, As vrea sa stiu care este salariul minim brut pe care mi-l poate oferi, pentru ca mi-a scris in contract salariul brut de 1000 ron iar eu stiam ca pentru cei cu studii superioare salariul minim este 1200 ron. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: sacrieriu_mihaela2000 , utilizator 15:28, 20 Decembrie 2012
depinde ce aveti in fisa postului , atributii de studii superioare sau suficient liceu.
Ultima modificare: Joi, 20 Decembrie 2012
olden, utilizator
depinde pe ce post sunteti incadrata
Pentru personalul din sectorul bugetar, nivelul salariului de baza, potrivit incadrarii, nu poate fi inferior nivelului salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, adica de 700 lei.
am colegi debutanti, functionari publici, studii superioare, care au salariu brut 812 lei
Nu exista niciun salariu minim de 1200 lei pentru cei care se angajeaza pe un post ce necesita studii superioare ..
Am atributii de studii superioare. Sunt angajata pe functia de Inginer geodez. SI firma este o societate pe actiuni la care actionarul majoritar este Primaria.
Prin urmare, asa cum vi s-a mai spus , nu exista un astfel de salariu minim pentru un post ce necesita studii spurioare ...

Alte discuții în legătură

Salariul minim brut pe economie Monici Monici Buna ziua, Am si eu o intrebare: am un angajat caruia vreau sa ii dau salariul minim brut pe economie. Daca are studii superioare, indiferent ca acestea ... (vezi toată discuția)
Salariu de baza pentru angajatii cu studii superioare tantavasile tantavasile Buna ziua. Va rog sa ma \"luminati\" in legatura cu salariul pe care il am sau ar trebui sa-l am. Lucrez ( ca bugetara ) in cadrul protectiei copilului ca ... (vezi toată discuția)
Absolvent facultate - angajat muncitor necalificat simona.elisa simona.elisa buna ziua, daca angajam o persoana cu studii superioare , dar pe post de muncitor necalificat, il putem incadra sub 1200 brut? va multumesc (vezi toată discuția)