avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Accident in strainatate-despagubire
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Accident in strainatate-despagubire

Buna seara, pe scurt, mama mea lucreaza in italia cu acte in regula de circa 2 ani, in urma cu apropae 1 an, ea si soferul masini au avut un accident provocat din vina altuia din care a rezultat 5 zile de spitalizare la urgente si apoi 50 de zile concediu medical ca urmare a unei probleme la mana, a angajat un "avocat" care sa se ocupe de caz, procesul a durat foarte mult, abea dupa 1 an avea sa o cheme medicul reprezentat al asigurari, nu stiu diagnosticul acestui medic.. in fine, acum a primit rezultatul, 600 de euro pt ea si 500 de euro pt sofer de la asigurare, ceea ce e foarte putin, pentru ca din ce am inteles eu in cazuri asemanatoare se ofera mult mai mult, intre 2000-3000 euro, plus de asta mama mea a fost nevoita sa schimbe locul de munca ca si consecinta a accidentului acum castigand mai putin, avocatul ia explicat ca nu are rost, ca trebuie sa mearga la medicul legist si prin urmare sa se multumeasca cu 600 avand sanse minime si mult de lucru sa castige mai multi bani, prin urmare mama crede ca avocatul nu a reprezentat-o cum se cuvine de asemenea si-a dat foarte putin interesul dosarul neefind pe rolul instantei ci la o intelegere cu firma de asigurari.. intrebarea e, unde se mai poate face contestatie? ea poate negocia direct cu firma de asigurari ? nefiind de acord cu suma primita poate chema firma de asigurari in instanta cu sansa mare de castig ? care e procesul, ce recomandati, multumesc mult

Alte discuții în legătură

Certificat medico legal Stan corina Stan corina Cum pot obține un certificat medico legal dacă au trecut 30 zile de la datat accidentului? Nu vreau sa-i fac plângere șoferului sau sa-i cer daune, îmi ... (vezi toată discuția)
Soțul meu a fost internat după un accident rutier, el fiind pasager. de ce i se cer cheltuielile de spitalizare? flori92 flori92 Bună seara ! Soțul meu , in urma cu 1 an si 8 luni a , avut accident un rutier. A fost dus la spital si operat la femur (tija medulara) , mana rupa fiind ... (vezi toată discuția)
Despagubire accident rutier Tolia Tolia Buna ziua. Mama a fost victima unui accident pe trecerea de pietoni in decembrie 2017. Urmarea a fost, spitalizare, 2 operatii etc. Nu a vrut sa depuna ... (vezi toată discuția)