avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recunoastere paternitate copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recunoastere paternitate copil

Buna ziua,
Urmeaza sa ma casatoresc si avem o fetita de 8 ani pe care nu am recunoscuto la nastere si doresc sa schimb acest lucru. Cand o pot face , inainte sau dupa casatorie si ce proceduri trebuiesc urmate?
Cel mai recent răspuns: ettorebariton , utilizator 10:16, 30 Decembrie 2012
recunoasterea se face in oricand, adresati-va serviciului de stare civila; inainte sau dupa casatorie copilul va avea inscris la rubrica "numele parintilor" numele avute de parinti la momentul nasterii copilului...asadar nume diferite (de familie al mamei - de fata cum se spune si de familie al tatalui)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere tardiva a minorilor ninabv ninabv Buna ziua .Doresc si eu pe aceasta cale raspunsul la o problema nerezolvata anca.An anul 2002 am nascut 2 fetite gemene,dintr-o relatie de concubinaj.La acea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Adriana Eveline Adriana Eveline Am si eu o intrebare,sotul e plecat in afara iar eu am nascut in decembrie,trebuie sa fac certificatul celei mici,cum pot proceda? noi nefiind casatoriti! El ... (vezi toată discuția)
Trecerea numelui tatalui pe certificatul de nastere alina1989 alina1989 Puteti sa-mi spuneti va rog ce acte trebuie sa depunem la Judecatoria sect. 4 pentru a inainta cererea de trecere a numelui tatalui pe certificatul de nastere ... (vezi toată discuția)