avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot lua indemnizatie pentru cresterea copilului, daca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot lua indemnizatie pentru cresterea copilului, daca o sa imi expire contractul curand?

buna ziua! am si eu o nelamurire. eu am un contract pe perioada determinata de 21 de luni. la sfarsitul lui aprilie imi expira contractul si nu cred ca o sa mi-l continuue pentru ca ar trebui sa vina cineva in locul meu. eu daca vreau sa fac un bebelus si daca se prinde si sa presupunem ca la sfarsitul lui aprilie o sa am o luna de sarcina, daca intru in somaj dupa pot continuua cu concediu prenatal si dupa sa iau si indemnizatie? asta este intrebarea mea daca pot beneficia de indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:02, 28 Decembrie 2012
just_iri

Daca intrati in somaj ,apoi puteti intra in concediu de maternitate si apoi in CCC .. pe perioada acestor concedii, plata indemnziatiei se va suspenda, urmand a se relua la incetarea CCC.
1. Ati mai pus aceleasi intrebari de doua ori, pe 01.10.2012 si pe 25.12.2012, si ati primit si raspunsurile.

2. Intrati pe:
www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

si cititi raspunsurile de acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie cc? Ana Denisa Ana Denisa Buna ziua! Ma numesc Ana.Sunt insarcinata in luna a sasea,iar contractul meu a fost pe perioada determinata ,incheindu- se ieri 14 iunie 2019. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Pot lua indemnizatie? just_iri just_iri lucrez la un magazin si am contract pe perioada determinata de 21 de luni. in aprilie 2013 imi expira contractul si nu stiu daca o sa mil reinoiasca deoarece ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata Danieladana28 Danieladana28 Ma numesc Daniela Cimpea ,va rog sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste problema mea: am fost angajata pe perioada determinata din 25.01.2016,iar ... (vezi toată discuția)