avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitate functie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitate functie

In prezent, detin functia de consilier local . Va rog sa-mi comunicati daca aceasta functie este compatibila cu calitatea de angajat pe baza de contract, mai precis consilier juridic la Politia Locala. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:57, 29 Decembrie 2012
Art. 88 din Legea nr.161/2003:
(1) Funcţia de consilier local sau consilier judeţean este incompatibilă cu:
....
c) calitatea de funcţionar public sau angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al consiliului local respectiv sau în aparatul propriu al consiliului judeţean ori al prefecturii din judeţul respectiv;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! sunt managerul unui centru cultural, înstitutie ... vasileroibu vasileroibu Bună ziua ! Sunt managerul unui Centru Cultural, înstitutie cu personalitate juridică, aflată în subordinea consiliului local. Am candidat pe lista de ... (vezi toată discuția)
Stare de incompatibilitate firemity firemity este incompatibila functia de consilier local cu functia de sofer angajat in aparatul de specialitate al primarului? (vezi toată discuția)
Functionar public sau consilier judetean? ContSters222021 ContSters222021 Un consilier judetean poate detine in acelasi timp si statutul de functionar public ? (vezi toată discuția)