avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu REPARTITUARELE DE CALDURA
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu REPARTITUARELE DE CALDURA

Am motive sa cred ca repartituarele de caldura pe care le am in apartament nu functioneaza corect.Ma poate ajuta cineva sa i-mi spuna ce trebuie sa fac ca sa fie verificate de cineva?:( (precizez ca cel care vine sa le citeasca mi-a zis ca daca vreau sa platesc mai putin, el ma poate ajuta(l-am refuzat) ,deci se poate face ceva la ele spre "binele" consumatorului ,in consecinta si invers).::O
Cel mai recent răspuns: dan781 , utilizator 23:21, 10 Februarie 2009
repartitoarele de caldura ..sunt de fapt de costuri ..eu asa stiu..nu cred sa fie omologate..
va rog dati mai multe detali. De unde leati procurat? Obligatoriu trebuia sa va dea un certificat de calitate, garantie. Dar puteti apela si la protectia consumatorului.
Nu am nici un certificat de garantie nimic .Pe ele scrie ISTA.Voi incerca la protectia consumatorului.Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitoare radio Dabal Dabal Buna ziua, Zilele trecute a venit mama suparata foc pe administratorul blocului si pe radet ca mai nou ne obliga sa ne schimbam vechile repartitoare cu ... (vezi toată discuția)
Plata incalzire Maiana12 Maiana12 La blocul in care locuiesc, acum 2 ani s-au montat repartitoare de caldura. Dupa un an, asociatia de proprietari a renuntat la contractul cu firma care a ... (vezi toată discuția)
Verificarea metrologica a repartitoarelor eliasav eliasav Deschid acest topic ca urmare a discutiilor in contradictoriu din aceasta sectiune cu privire la executarea verificarii metrologice a repartitoarelor. Din ... (vezi toată discuția)