avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua,
Am ajuns si aici...dupa un "proces sfarsit printr-o executie publica "la TB, executorul spune ca in termen de 1(una )zile sa depun suma de...care cuprinde:1. sume deja achitate cu dovezi scrise in dosar,2. sume achitate trecute ca neachitate dublate de 3. penalizari, cu dovezi scrise in dosar, sume pe care "creditorul" a REFUZAT sa le incaseze, cu dovezi, unele pt. care am apelat la executor sa le primeasca...sume trimise prin mandate returnate...cu expertiza si expertiza parte cu rezultate diametral opuse (expertiza parte mi-a fost incuviintata dar nu s-a facut referire la ea absolut deloc...).
Am studii economice! Iar daca as minti, nu as putea valorifica sfaturile dumneavoastra.
Dupa cum au mers treburile pana acum vor fi luate in consideratie toate aceste " micute scapari"?! Evident, voi face contestatie...stiu ca nici contestatia in anulare-am facut-o- nu suspenda plata.
Va multumesc. Peraspera
Cel mai recent răspuns: peraspera , utilizator 14:17, 11 Februarie 2009
...prejudicii? incalcarea Art. 44 Constitutia Romaniei.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Februarie 2009
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am trimis contestatia de suspendare temporara a executarii ieri, voi merge sa depun cautiunea maine, dar nu am putut afla de la executor-am fost refuzata- cine este persoana care in numele asociatiei a facut cererea- reprezentantul legal. Acesta a comis infractiunile de fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals si fals in declaratii, si-a declarat o calitate pe care nu o are, pentru a se ocupa de aceasta problema, pentru care are un interes personal. Probele le- am extras d in dosare si din acte oficiale, facute pe baza declaratiilor sale. Ce solutii sunt: declararea nulitatii executarii? Unde ? La judecatorie sau la executor?
Am inteles ca atunci cand debitorul refuza sa-si execute obligatia creditorul trece la punerea in executare. Am primit o scrisoare prin care mi s-a dat termen de 7 zile pentru a achita debitul, dar, in a 5-a zi a inregistrat cererea la executor- data postei este relevanta. Intentia este evidenta...dovada ca ar fi incercat pe cale amiabila. It' a long way...Ce mai fac??/

Intre teorie si practica este o diferenta ca intre sublim si ridicol. Nu mi-a fost primita cererea de suspendare provizorie a executarii silite fara contestatia la executare documentata. Am fost la judecatorie si intreband de taxa de timbru, am aratat si cererea de suspendare provizorie pana la contestatie. P.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen pt contestatia la executare alexandra.a1404 alexandra.a1404 Caz: Se face executarea unor drepturi pe baza unei hotariri judecatoresti definitive, fara a se trimite somatie la sediul firmei. Societatea afla de aceasta ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare galati galati buna ziua, am o rugaminte, imi puteti spune va rog cand trebuia formulata o contestatie in anulare prima data cand s-a primit somatia sau se poate si ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare peste termen/ am platit sumele care mi se solicita cren cren Am si eu o intrebare si va rog daca puteti sa-mi raspundeti urgent. In 2007 am imprumutat de la X doua sume de bani prin doua contracte de imprumut. Prima ... (vezi toată discuția)