avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... expertiza tehnica a accidentelor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

expertiza tehnica a accidentelor

pe 7 ianuarie am a doua infatisare la judecatorie,vreau sa cer o alta expertiza sau o completare a ei si cred ca am nevoie de unexpert parte din bucuresti,si as vrea sa dicut cu dosaru in faata .
Cel mai recent răspuns: ContSters271857 , utilizator 21:01, 11 Iunie 2013
am solicitat in instanta o noua expertiza si mi sa refuzat desi am solicitat -o pt ca prima nu era concludenda si ca lipseste plansa foto la dosar,nu a putut fi adusa si acum astept pronuntarea,unde pot gasi ce cuprinde un dosar penal . multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opis dosar penal ContSters271857 ContSters271857 vreau sa stiu daca exista undeva scris ce cuprinde un dosar penal-accidente,adica daca plansa foto este obligatorie,in mod special si unde as putea sa gasesc ... (vezi toată discuția)
Onorariu expert inim2 inim2 buna ziua, sunt expert tehnic. am intocmit o expertiza la solicitarea instantei pe care am depus-o la termenul A impreuna cu decontul . la acelasi termen ... (vezi toată discuția)
Avem o sc in faliment cu un proces (fond) legat de raspunderea ... Mihnea Ursu Mihnea Ursu Avem o SC in faliment cu un proces (fond) legat de raspunderea administratorului. S-a incuviintat expetiza judiciara (evaluarea intreprinderii) solicitata, ... (vezi toată discuția)