sotul meu are o pedeapsa de 3 ani de executat pt inselaciune, iar decizia definitiva s-a emis in timp ce era arestat in alt dosar cu o fapta total diferita de prima, dare de mita. Va rog sa-mi spuneti daca se pot contopi aceste doua pedepse
va rog sa-mi explicati ce inseamna.. În baza art.255 alin.1, 2 C.pen. raportat la art.7 alin.2 din Legea nr.78/2000 cu aplicarea art.37 lit.b C.pen. şi art.74 lit.c C.pen., condamnă pe inculpatul ...........la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. În baza art.65 C.pen. aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 64 lit.a) teza a II-a şi lit.b) C.pen. pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale. În baza art.71 alin.1 C.pen. aplică inculpatului pedepsele accesorii prev. de art. 64 lit.a) teza a II-a şi lit.b) C.pen. pe durata executării pedepsei principale. În baza art.350 al.1 C.pr.pen. menţine măsura arestării preventive a inculpatului ................ În baza art.88 Cod penal deduce din pedeapsa aplicată prevenţia de la data de 22.11.2012 la zi.
Alcool
marcel_r15
am primit in decembrie 2011 1an si 4luni cu suspendare ptr refuz de probe biologice si accident dar inainte sa imi dea sentita cu 2 luni mau mai prins odata ... (vezi toată discuția)